Kakao Plein Arome Cacao Barry 1 kg

Kakao Plein Arome je plnotučný, chuťově vynikající kakaový prášek holandského typu o obsahu tuku 22 – 24 %. Kakaový prášek je alkalizovaný.

Kakaový prášek je výborný pro přípravu kakaového nápoje, pro ochucování těst, krémů a také pro pečení a všude tam, kde je základem intenzivní chuť kakaa nebo pro zvýraznění kakaové chuti.
Baleno v sáčku o obsahu 1 kg

Značka: Callebaut

Kód: DCP-22GT-BY-760

Dostupnost: Skladem

418 Kč

Obsah kakaových součástí: 28%

Obsah mléčné sušiny: 23%

Alergeny: neobsahuje

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota-----------------1631 kJ/390 kcal
Celkový tuk -----------------------------23 g
Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------13,8 g 
Z toho mononenasycené mastné kyseliny---------- 7,5 g 
Z toho polynenasycené mastné kyseliny -----------0,7 g
Sacharidy -------------------------------9 g
Z toho cukry --------------------0,4 g 
Vláknina -----------------------------------30,6 g 
Celkové bílkoviny ---------------------19,5 g
Sůl----------------------------------------0,04 g
Složení: 
Kakaový prášek – alkalizovaný, regulátor kyselosti: E501(i)

Výrobce: Cacao Barry, Francie

Balení: 1 kg

Stejně jako u všech ostatních výrobků si i u kakaového prášku zakládá firma Cacao Barry na pečlivém výběru nejkvalitnějších surovin - kakaových bobů. Kakový prášek Cacao Barry si pro svou práci vybírají i profesionálové, kteří chtějí tvořit čokoládové pochoutky té nejvyšší kvality z absolutně čisté a intenzivní chuti kakaa.

Cacao Barry® - francouzská prémiová značka s více jak 170 letou historií, se širokou škálou výrobků s vysoce kvalitními a jedinečnými čokoládovými příchutěmi, podporuje profesionální šéfcukráře v jejich každodenním poslání potěšit svět čokoládou.

Cacao Barry® zná farmáře stejně tak dobře jako původ každého pytle kakaových bobů. Každý farmář je za jeho těžkou práci, která symbolizuje upřímnost, čistotu a autentický původ výrobků, oceněn. Zde začíná příběh mezi farmáři, kteří sklízí kakaové boby a Cacao Barry®, která z bobů dostává ta nejlepší aromata a šéfcukráři, kteří budou s touto čokoládou pracovat. 

Řada Purity From Nature:
Každá čokoládová couverture byla vyrobena z kakaových bobů za použití metody Q-Fermentation™, čímž se získají kakové boby mimořádné čistoty. S čokoládou ALUNGA™, OCOA™ a INAYA™, ucítíte čistou, intenzivní chuť kakaa ve vašich výrobcích.
100% sledovatelnost kakaových bobů: od farmáře k šéfcukráři.