Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut
Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut

Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut

Objevte nové máslo na smažení pro čistou a přírodní chuť. Mycryo nabízí smažení bez cholesterolu, nižší obsah kalorií, méně tuku potřebného ke smažení.
100 % kakaové máslo v extrudované práškové podobě, tedy 100 % rostlinný tuk.
Také toto máslo nabízí nový a skvělý zjednodušený postup temperování čokolády.
A třetí, o nic méně významnou funkcí je ztužování.
Neutrální chuť a bílá barva.

689 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Callebaut
Kód: NCB-HD706-W44

100% čisté kakaové máslo v ve formě velmi jemného prášku.
Mycry je 100% přírodní složkou: čisté kakaové máslo ve formě prášku. Představuje skutečnou revoluci v temperování. Přidáním pouhých 2 % mycrya do rozpuštěné čokolády vzniknou potřebné stabilní krystalky pro pohodlné vytvoření dokonalé předem zkrystalizované čokolády. Navíc přidáním kakaového másla dáte své čokoládě větší lesk a tvrdší lom.
Mycryo je také pozoruhodný rostlinný tuk pro smažení a grilování. Odolává teplotám smažení lépe, než máslo či oleje, a nepřipaluje se. Navíc vyvolává Mycryo přirozené příchuti i těch nejlahodnějších složek, jako jsou např. mušle nebo husí játra. Jednoduše obalte zeleninu, maso, ryby či drůbež v Mycryo a fritujte nebo grilujte je v horké pánvi či na horkém grilu. Mycyro můžete dokonce míchat s bylinkami nebo kořením.

Doba trvanlivosti je 12 měsíců.

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota----------------- 3766 kJ/900 kcal
Celkový tuk -----------------------------100 g
Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------60,2 g
Sacharidy -------------------------------0 g
Z toho cukry --------------------0 g
Vláknina ---------------------------------0 g
Celkové bílkoviny --------------------- 0 g
Sůl---------------------------------------- 0 g
Složení:
Kakaové máslo
Může obsahovat stopy mléka a produktů z něj.