Směs pro přípravu čerstvého domácího sýru (6x10g)
Kód: SPDSDetailní popis produktu
Sáčky obsahující směs pro přípravu čerstvého domácího sýru je nutné skladovat na temném místě při teplotě do 25°C.
Přírodní sýr můžete dále upravovat a modifikovat jeho chuť.
V balení je 6 dávek syřidla (na 6 litrů mléka). Z jedné dávky vyrobíte přibližně 300 g čerstvého sýru.
Složení: čisté mlékárenské kultury, prebiotika (inulin), syřidlo.
Balení: 6 x 10g
Důležité: V případě, že pro přípravu použijete čerstvé nebo domácí mléko je nutné ho předem tepelně ochránit (pasterovat) zahřátím nejméně na 75°C. Při výrobě sýru je velmi důležitá kvalita mléka. Nejsou vhodná trvanlivá mléka a mléka pasterizovaná vysokými teplotami (UHT).
Na balíčku je uvedené datum výroby. Expirace je cca 8 měsíců.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Speciální potraviny a doplňky |
---|---|
Štítky: | fermentace, domácí výroba sýra, směs pro přípravu domácího sýra, fermentor kuvings, prebiotikum, koupit prebiotikum, syřidlo, koupit syřidlo, mlékárenské kultury, domácí sýr, Recept domácí sýr |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář