Samura SUPER 5 Nůž Nakiri 17 cm
Samura SUPER 5 Nůž Nakiri 17 cm Samura SUPER 5 Nůž Nakiri 17 cm Samura SUPER 5 Nůž Nakiri 17 cm Samura SUPER 5 Nůž Nakiri 17 cm

Samura SUPER 5 Nůž Nakiri 17 cm

Samura SUPER 5 Nůž Nakiri s délkou čepele 17 cm v sobě propojuje jak tradiční japonský design, tak prvotřídní moderní technologie, díky kterým nůž drtí, krájí i seká zeleninu. Tajemství nože spočívá především v čepeli, která je ručně kovaná, a to z té nejlepší oceli se střední vrstvou obložení VG–10 a damaškové oceli. Použitím tohoto materiálu získává ocel vysokou odolnost a maximální ostrost po dlouhou dobu. S tímto profesionálním nožem bude doslova hračka nakrájet nejtenčí plátky ovoce či nasekat cibuli. Samura SUPER 5 Nůž Nakir je ideální volbou pro všechny kuchaře, kteří preferují sekání, a to především kvůli masivní široké čepeli a ostré břitové destičce. Aby nůž perfektně seděl v ruce, má rukojeť, která je vyrobená s z příjemného a na dotek lehkého materiálu micarta, optimální ergonomický tvar. Vzhledem k prvotřídním materiálům vyžaduje nůž pečlivé zacházení a není vhodný pro mytí v myčce. Samozřejmostí je designové dárkové balení v japonském stylu. Doporučujeme ruční mytí.
Abychom šetřili přírodu, není návod k nožům a brouskům tištěn, ale je ke stažení níže – není součástí balení.

Celková délka: 31,5 cm
Délka čepele: 17 cm
Hmotnost: 234 g

2 999 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Samura
Kód: snspnn

Návod ke stažení ZDE.

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.