Samura MO–V Nůž na steaky 12 cm

Samura MO–V Nůž na steaky s délkou čepele 12 cm má vyvýšenou špičku, díky níž má řezná hrana maximální délku. Tenká čepel předurčuje steakový nůž k řezání již hotových kusů masa. Čepel je vyrobená z oceli AUS–8 o tvrdosti 59 HRC, která je nejlepším možným materiálem pro výrobu tohoto druhu nože. Zatímco obsažený molybden pomáhá nůž chránit před korozí, díky vanadu je čepel odolná i vůči vysokým teplotám. Životnost nože se nezkracuje ani velmi častým používáním. Doporučujeme ruční mytí.  

Celková délka: 25 cm
Délka čepele: 12 cm
Hmotnost: 91  g

Značka: Samura

Kód: snmvns

Dostupnost: Skladem

899 Kč

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.