Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm
Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm Samura MO-V Kuchyňský nůž - sekáček 18 cm

Samura MO–V Kuchyňský nůž – sekáček 18 cm

Samura MO–V Kuchyňský nůž – sekáček s délkou čepele 18 cm má ideální hmotnost pro zpracování pevných surovin. Na rozdíl od jiných kuchyňských nožů je úhel ostření sekáčku 40 stupňů, díky čemuž není nutné tento profesionální kuchyňský sekáček brousit po dlouhou dobu. Praktický otvor v čepeli umožňuje zavěsit sekáček na háček. Práce se sekáčkem je jednodušší nejen díky speciální ergonomii a geometrii sekáčku, ale i ideálnímu vyvážení čepele a rukojeti. Čepel Samura sekáčku je vyrobena z japonské nerezové oceli AUS–8, jejíž součástí je molybden a vanad, které ještě zlepšují vlastnosti tohoto sekáčku. Samozřejmostí je perfektně padnoucí rukojeť, která ani častou manipulací nemění barvu. Doporučujeme ruční mytí.  
Abychom šetřili přírodu, není návod k nožům a brouskům tištěn, ale je ke stažení níže – není součástí balení.

Celková délka: 31,5 cm
Délka čepele: 18 cm
Hmotnost: 376 g

1 399 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Samura
Kód: snmvkns

Návod ke stažení ZDE.

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.