Samura MO–V Filetovací nůž 22 cm

Samura MO–V Filetovací nůž s délkou čepele 22 cm je profesionálním nožem určeným pro zpracování masa a ryb. Bez problémů s ním připravíte plátky masa i vykostíte ryby. Velmi dobře vám ovšem poslouží i při krájení dalších surovin. Čepel, která má tvrdost 59 HRC, dokáže odolávat i vysokému zatížení a bude dobře sloužit řadu let. Doporučujeme ruční mytí.  

Celková délka: 35 cm
Délka čepele: 22 cm
Hmotnost: 161  g

Značka: Samura

Kód: snmvfn

Dostupnost: Skladem

1 499 Kč

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.