Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž 21 cm

Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž s délkou čepele 21 cm je nepostradatelným pomocníkem profesionálního i amatérského kuchaře. Je ideální pro sekání bylinek, krájení zeleniny či krouhání zelí. Stejně dobře si ovšem poradí i s dalšími potravinami jako maso, cukrovinky či pečené pokrmy. Pro nože Samura Kaiju je typická zčernalá čepel doplněná zvlněným vzorem. Díky této úpravě jsou nože Samura Kaiju nesmírně ostré, což zabraňuje jakémukoli přilepování surovin na povrchu čepele. Velmi důležitou součástí nože je i rukojeť, která díky svému tvaru a použitým materiálům zaručuje naprostou kontrolu nad nožem. Tajemství šéfkuchařů odhalíte, jakmile vezmete do ruky Samura KAIJU Šéfkuchařský nůž, který už nebudete chtít pustit. Doporučujeme ruční mytí.

Celková délka: 34,5 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 187 g

Značka: Samura

Kód: snksn

Dostupnost: Skladem

2 199 Kč

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.