Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm

Samura DAMASCUS steakový nůž s délkou čepele 12,5 cm nesmí chybět v žádné domácnosti milovníků steaků všeho druhu. Tento oblíbený steakový nůž je proto ideální mít vždy v počtu hostů. Nůž na steaky z produktové řady Samura Damascus má tenkou, zato velmi ostrou čepel, která je naostřena oboustranně. Díky oceli VGOLD–10, která tvoří střední vrstvu, si nůž zachovává svou ostrost po dlouhou dobu. Fantastický řez je samozřejmostí, a to i díky ergonomické rukojeti z vysoce odolného materiálu G–10, který perfektně sedí v ruce. Nůž je možné pořídit ve dvou variantách, a to se zoubkovaným nebo nezoubkovaným ostřím. Doporučujeme ruční mytí.  

Celková délka: 24,5 cm
Délka čepele: 12,5 cm
Hmotnost: 98 g

Značka: Samura

Kód: sndnsy

Dostupnost: Skladem

1 699 Kč

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.