Samura BAMBOO Plátkovací nůž 20 cm
Samura BAMBOO Plátkovací nůž 20 cm Samura BAMBOO Plátkovací nůž 20 cm

Samura BAMBOO Plátkovací nůž 20 cm

Plátkovací nůž Samura Bamboo je vyrobený tak, aby bez problémů a naprosto rovnoměrně nakrájel ty nejjemnější plátky. Díky jeho rovné, dlouhé a úzké čepeli se skvěle hodí pro krájení nejrůznějších potravin, jako jsou například ryby, sýry, klobásy nebo maso. Tajemství Samura Bamboo plátkovacího nože spočívá především v jeho maximální ostrosti a profesionální přesnosti, kterou zajišťuje kovová rukojeť ve tvaru bambusového stonku. I proto je nepostradatelným pomocníkem při přípravě japonských národních jídel.
Abychom šetřili přírodu, není návod k nožům a brouskům tištěn, ale je ke stažení níže – není součástí balení.

Celková délka: 32 cm
Délka čepele: 20 cm
Hmotnost: 101  g

899 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Samura
Kód: snbpn

Návod ke stažení ZDE.

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.