Samura BAMBOO Nůž na sýr 13,5 cm
Samura BAMBOO Nůž na sýr 13,5 cm

Samura BAMBOO Nůž na sýr 13,5 cm

Nůž na krájení sýra Samura zaujme na první pohled jedinečným designem a rukojetí ve tvaru bambusového stonku. Dokonale zvolená geometrie čepele (velké otvory a vidlička) je speciálně vytvořená pro krájení nejrůznějších sýrů. Nůž na sýr Samura Bamboo je vyrobený z jednovrstvé oceli, díky čemuž se na ni nepřilepí ani měkký a poddajný sýr. Praktická vidlička přijde vhod především během servírování těchto druhů sýrů. Tento nůž zaujme i svou nízkou hmotností, a to pouhých 53 g. Doporučujeme ruční mytí.  
Abychom šetřili přírodu, není návod k nožům a brouskům tištěn, ale je ke stažení níže – není součástí balení.

Celková délka: 30 cm
Délka čepele: 13,5 cm
Hmotnost: 53 g

699 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Samura
Kód: snbns

Návod ke stažení ZDE.

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.