Samura BAMBOO Kuchařský nůž – sekáček 18 cm
Sekáček na maso Samura Bamboo se řadí mezi profesionální nože, které vynikají masivní a velmi širokou čepelí. Tento kuchařský nůž je speciálně určený pro zpracování hovězího, vepřového a drůbežího masa. Na rozdíl od jiných kuchyňských nožů má sekáček Samura úhel řezu 40 stupňů, a proto si bez problémů poradí i s velkými kostmi, šlachami či jinými tvrdými tkáněmi. Kuchařský nůž Samura Bamboo přijde vhod i během přípravy steaků z ryb či oddělování větších rybích hlav. Dokonalé hygienické vlastnosti zajišťuje celokovová konstrukce nože. Doporučujeme ruční mytí.
Abychom šetřili přírodu, není návod k nožům a brouskům tištěn, ale je ke stažení níže – není součástí balení.
Celková délka: 31,3 cm
Délka čepele: 18 cm
Hmotnost: 347 g
Návod ke stažení ZDE.
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.
Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.