Plátková želatina
Kód: 9520Související produkty
Detailní popis produktu
Postup přípravy:
Potřebné množství želatiny namočte na 5 minut do studené vody. Vodu slijte a želatinu důkladně vyždímejte. Dáte-li ji následně do teplých omáček, velmi rychle se rozpustí. Chcete-li ji použít do studených krémů, po vyždímání ji s trochou teplé tekutiny důkladně míchejte, dokud se nerozpustí. Můžete použít mikrovlnku. Jen si dejte pozor, nesmí se přehřát, nesmí projít varem, znehodnotila by se. Následně ji za stálého míchání zapracujte do krémů, šlehačky, ... Následně odložte do chladu na 2 - 3 hodiny.
Skladujte při pokojové teplotě a vlhkosti nižší než 55 %.
Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota----------------- 1444 kJ/336 kcal
Celkový tuk ------------------------------≤0.6 g
Z toho nasycené mastné kyseliny ----------------≤0,3 g
Sacharidy -------------------------------0g
Z toho cukry ---------------------------------------------0g
Vláknina -----------------------------------0g
Celkové bílkoviny --------------------- 83 – 91 g
Sůl---------------------------------------- ≤1 g
Složení:
100 % vepřová kůže
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení |
---|---|
Štítky: | plátková želatina, koupit plátkovou želatinu, želatina plátková, želatina, želatina cukrářská, želírování, postup plátková želatina, návod plátková želatina, Plátková želatina použití |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.