Plantážová čokoláda MADIROFOLO 65% 1 kg Cacao Barry
Plantážová čokoláda MADIROFOLO 65% 1 kg Cacao Barry Plantážová čokoláda MADIROFOLO 65% 1 kg Cacao Barry

Plantážová čokoláda MADIROFOLO 65% 1 kg Cacao Barry

Čokoláda plantážová je vyráběna pouze z kakaových bobů jedné konkrétní plantáže. Díky tomu má výsledná čokoláda mimořádnou chuť a aroma, které vychází z půdy, klimatu a prostředí, ve kterém kakaové boby rostou. Stejně jako u vína se může chuť těchto čokolád s každou sklizní měnit.
Plantáž Madirofolo je obklopena tamarindy, které dodávají čokoládě její ovocnou chuť. Čokoláda tak získává citrusovou chuť, která se snoubí s hořkou chutí díky vysokému obsahu kakaa.

Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček.
Obsah: 1 kg
Obsah kakaových součástí: 65%
Obsah kakaového másla: 38%
Obsah netučných kakaových součástí: 26%

849 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Cacao Barry
Kód: CHD-Q65MADN-E1-U68

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota-----------------2317kJ/554kcal
Celkový tuk -----------------------------39,7g
Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------23,8 g
Sacharidy -------------------------------35,5 g
Z toho cukry --------------------32 g
Vláknina -----------------------------------11,5g
Celkové bílkoviny ---------------------7,2 g
Sůl----------------------------------------0,02 g
Složení:
Organická Kakaová hmota Madagaskar, organický třtinový cukr,organické kakaové máslo, emulgátor: E322- sojový lecithin, přírodní vanilkový prach
Výrobek může obsahovat stopy mléka
NOP certifikovaný CERTISYS SPRL(BVBA)
Kontrolováno CERTISYS BE-BIO-01

Cacao Barry

Jako bývalý obchodník s kávou a čajem si rodina Barry v roce 1842 stanovila firemní misi tím, že začala cestovat do Afriky, aby vyhledala a sklidila výběr kakaových bobů a aby je přeměnila v nejjemnější kakaové a čokoládové výrobky. Společnost byla zakoupena podnikatelskou rodinou La carré v roce 1923 a byla katapultována na mezinárodní scénu a dále investovala do kakaových plantáží, továren a komunit v Africe a Jižní Americe.

Hlavní cíl společnosti

Realita změny klimatu - odlesňování, emise uhlíku - je skutečnou hrozbou pro kakaový ekosystém, životy zemědělců a v konečném důsledku chuť kakaa. Jediným způsobem, jak to překonat, je nechat přírodu dělat to, co dělá po miliony let: prosperovat. Obtížná výzva pro lidstvo, která musí usilovat o omezení svého dopadu, aby mohla příroda vzkvétat. My nabízíme čokoládu světové kvality, která neničí naši planetu, ale pomůže nám ji udržovat životaschopnou pro příští generace.