Čokoláda INAYA 65% 1 kg Cacao Barry

Čokoláda s intenzivní kakaovou chutí s velmi dobrým vyvážením mezi hořkostí a kyselostí.
Nová generace čokolád s čistou a intenzivní chutí kakaa, která se vytváří díky nové a unikátní technologii fermentace Q.

Složení 65 % kakao, 32 % kakaové máslo

Značka: Callebaut

Kód: CHD-S65INAY-E1-U68

Dostupnost: Skladem

539 Kč

Nutriční hodnoty na 100 g výrobku:
Energetická hodnota-----------------2131 kJ/509 kcal
Celkový tuk -----------------------------33 g
Z toho nasycené mastné kyseliny--------------------19,7 g
Z toho mononenasycené mastné kyseliny----------10,7 g
Z toho polynenasycené  mastné kyseliny -----------1,1 g
Sacharidy -------------------------------36,3 g
Z toho cukry --------------------31,8 g 
Vláknina -----------------------------------14,2 g 
Celkové bílkoviny ---------------------8,9 g
Sůl----------------------------------------0,02 g


Složení: 
Kakaová hmota , cukr, nízkotučný kakaový prášek, emulgátor: E322- sojový lecithin, přírodní
vanilkové aroma.
Může obsahovat stopy mléka.

Obsah kakaových součástí: 65% kakaa

Obsah netučných kakaaových součástí: 32%

Obsah kaaového másla: 32%

Ingredience k párování:

Vanilka
Zázvorový chléb
Limetka
Mango
Med
Lískový ořech
Citrón
Kandovaný pomeranč
Kokos
Bordeaux
lanýžový Olej
Maso (Red)
Chléb
Kváskový Bread
Kardamom
Rýžový Pudink
Maydie/ Fortified Red Wine
 

Výborná chuť a vysoká kvalita čokolády Cacao Barry je dána tradičním přístupem této francouzské firmy - výroba z nejkvalitnějších surovin, dokonale zvládnuté výrobní procesy, nejmodernější výrobní technologie, důsledná kontrola a samozřejmě obrovská tradice.

Cacao Barry® - francouzská prémiová značka s více jak 170 letou historií, se širokou škálou výrobků s vysoce kvalitními a jedinečnými čokoládovými příchutěmi, podporuje profesionální šéfcukráře v jejich každodenním poslání potěšit svět čokoládou.

Cacao Barry® zná farmáře stejně tak dobře jako původ každého pytle kakaových bobů. Každý farmář je za jeho těžkou práci, která symbolizuje upřímnost, čistotu a autentický původ výrobků, oceněn. Zde začíná příběh mezi farmáři, kteří sklízí kakaové boby a Cacao Barry®, která z bobů dostává ta nejlepší aromata a šéfcukráři, kteří budou s touto čokoládou pracovat. 

Řada Purity From Nature:
Každá čokoládová couverture byla vyrobena z kakaových bobů za použití metody Q-Fermentation™, čímž se získají kakové boby mimořádné čistoty. S čokoládou ALUNGA™, OCOA™ a INAYA™, ucítíte čistou, intenzivní chuť kakaa ve vašich výrobcích.
100% sledovatelnost kakaových bobů: od farmáře k šéfcukráři.