Forma na pralinky „Davide Comaschi“

Profesionální formy na pralinky vyrobené ze 100 %ně panenského polykarbonátu. Dovážíme je od těch nejpovolanějších, belgických Chocolate World. Mají 30ti letou tradici a vyrábějí formy pro světové cukrářské a čokolatérské špičky na světě. Jsou nerozbitné, nesčetněkrát použitelné a hotové pralinky z nich vyklopíte velmi snadno.
Vybrali jsme pro Vás spoustu krásných tvarů a designů, a tak věříme, že Vaše vášeň nebude nijak omezena, jak říkají v Chocolate World. Najdete u nás od klasických tvarů, přes designy navržené těmi nejlepšími světovými čokolatiery.

Váha pralinky: 11 g (18 ks z jedné formy)
Rozměr pralinky: 44, 50 x 32 x 22, 50 mm
Rozměr formy: 275 x 135 x 30 mm

Značka: Chocolate World

Dostupnost: Skladem

540 Kč

Podrobný popis péče a údržby obdržíte spolu s formou.

Po více jak 30 let drží Belgie se společností Chocolate World prvenství v nejrozsáhlejší produkci těch nejkvalitnějších výrobků. Jak vedení společnosti samo tvrdí, díky opoře velkého týmu opravdu precizních a šikovných Belgičanů, se společnosti podařilo stát se celosvětovým lídrem na trhu ve výrobě polykarbonátových forem na čokoládu.
Chocolate World nabízí se skromností, ale i pýchou, ve svém domovském showroomu v Antverpách, tu největší kolekci forem na světě. Nesčetný sortiment témat v mnoha velikostech a gramážích je zde přeměněn do polykarbonátových čokoládových forem.
Všechny tyto variace, od těch úplně tradičních až po absolutně moderní, jsou vytvořeny s myšlenkou a přáním, aby si každý užil naplno svou vášeň pro čokoládu a práci s ní.

Ve sloganu "We design your Chocolate", cítí velkou poctu pro jejich tým a designery, že Vás mohou doprovázet na každém kroku vaší cesty, při hledání té nejvyšší kvality. A věří, že při tomto dobrodružství neztratíte svou osobitou esenci, protože si myslí, že ta je tím nejdůležitějším prvkem na cestě k úspěchu.

PRO VELKOOBCHODNÍ ZÁJEM NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT. JSME HRDÍ, ŽE MŮŽEME REPREZENTOVAT CHOCOLATE WORLD A ŽE NÁM BYLA TATO SPOLUPRÁCE NABÍDNUTA.

Rádi bychom Vám představili několik předních čokolatierů společnosti Chocolate World. Tito vybraní cukráři tvoří s obrovskou vášní a velkým nutkáním stále inovovat jejich „čokoládový svět“. A nás velice zaujaly atypické designy s jejich „podpisem‟. Mezi vyvolené patří například ital David Comashi. Již byl jako velmi mladý fascinován cukrářským uměním. Ve 13 letech absolvoval školení na cukrářské škole Capac v Miláně, tam mu doporučili stáž v Patisserii Martesana. Zde se setkává se svým životním učitelem Vincenzem Santorem. Čeká je dlouhá spolupráce, jeho talent je stále žene dál. Hledají cestu mezi tradicí a inovací v oblasti cukrářského designu a techniky. Publikuje svou první knihu „ A year to win“ , kde popisuje dvanáct měsíců svého života, které ho dovedly k výhře titulu na World Champion of Chocolate v roce 2013. Jeho velká popularita stále trvá.