Čokoláda SAINT DOMINGUE 70% 1 kg Cacao Barry
Čokoláda SAINT DOMINGUE 70% 1 kg Cacao Barry Čokoláda SAINT DOMINGUE 70% 1 kg Cacao Barry

Čokoláda SAINT DOMINGUE 70% 1 kg Cacao Barry

Čokoláda Origin je vyráběna pouze z kakaových bobů jedné země nebo oblasti. Díky tomu má výsledná čokoláda mimořádnou chuť a aroma, které vychází z půdy, klimatu a prostředí, ve kterém kakaové boby rostou. Stejně jako u vína se může chuť těchto čokolád s každou sklizní měnit.
Je čokoláda s výraznou kakaovou chutí spojenou s jeho hořkostí, která se snoubí s květinovými a ovocnými tóny.

Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček.
Obsah: 1 kg
Obsah kakaových součástí: 70%
Obsah kakaového másla: 42%
Obsah netučných kakaových součástí: 27%

619 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Cacao Barry
Kód: CHD-Q70SDO-E1-U68

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ----------------------------2380 kJ/569 kcal
Tuky---------------------------------------------------43,1 g
Z toho nasycené mastné kyseliny-------25,9 g
Sacharidy-------------------------------------------- 30,7 g
Z toho cukry---------------------------------27,0 g
Vláknina---------------------------------------------- 12 g
Bílkoviny-----------------------------------------------7,6 g
Sůl-----------------------------------------------------0,02 g
Složení:
Kakaová hmota Santo Domingo, cukr, kakaové máslo, emulgátor: E322 – sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma.
Výrobek může obsahovat stopy mléka.

Cacao Barry

Jako bývalý obchodník s kávou a čajem si rodina Barry v roce 1842 stanovila firemní misi tím, že začala cestovat do Afriky, aby vyhledala a sklidila výběr kakaových bobů a aby je přeměnila v nejjemnější kakaové a čokoládové výrobky. Společnost byla zakoupena podnikatelskou rodinou La carré v roce 1923 a byla katapultována na mezinárodní scénu a dále investovala do kakaových plantáží, továren a komunit v Africe a Jižní Americe.

Hlavní cíl společnosti

Realita změny klimatu - odlesňování, emise uhlíku - je skutečnou hrozbou pro kakaový ekosystém, životy zemědělců a v konečném důsledku chuť kakaa. Jediným způsobem, jak to překonat, je nechat přírodu dělat to, co dělá po miliony let: prosperovat. Obtížná výzva pro lidstvo, která musí usilovat o omezení svého dopadu, aby mohla příroda vzkvétat. My nabízíme čokoládu světové kvality, která neničí naši planetu, ale pomůže nám ji udržovat životaschopnou pro příští generace.