Čokoláda PAPOUASIE 35% 1 kg Cacao Barry

Čokoláda Origin je vyráběna pouze z kakaových bobů jedné země nebo oblasti. Díky tomu má výsledná čokoláda mimořádnou chuť a aroma, které vychází z půdy, klimatu a prostředí, ve kterém kakaové boby rostou. Stejně jako u vína se může chuť těchto čokolád s každou sklizní měnit.
Čokoláda je typická bohatou krémovitostí. Díky bobům z Papouasie má jemnou ovocnou a oříškovou chuť doplněnou o tóny karamelu.

Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček.
Obsah: 1 kg
Obsah kakaových součástí: 35%
Obsah kakaového másla: 23%
Obsah mléka: 23%

Značka: Cacao Barry

Kód: CHM-Q35PAP-E1-U68

Dostupnost: Skladem

659 Kč

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ----------------------------2394 kJ / 572 kcal
Tuky---------------------------------------------------38,4 g
Z toho nasycené mastné kyseliny -------23,1 g
Sacharidy-------------------------------------------- 47,1 g
Z toho cukry--------------------------------- 46 g
Vláknina---------------------------------------------- 2,3 g
Bílkoviny----------------------------------------------- 7,9 g
Sůl----------------------------------------------------- 0,23 g
Složení:
Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota Papua New Guinea, emulgátor: E322-sójový lecithin, přírodní vanilkové aroma.

Cacao Barry

Jako bývalý obchodník s kávou a čajem si rodina Barry v roce 1842 stanovila firemní misi tím, že začala cestovat do Afriky, aby vyhledala a sklidila výběr kakaových bobů a aby je přeměnila v nejjemnější kakaové a čokoládové výrobky. Společnost byla zakoupena podnikatelskou rodinou La carré v roce 1923 a byla katapultována na mezinárodní scénu a dále investovala do kakaových plantáží, továren a komunit v Africe a Jižní Americe.

Hlavní cíl společnosti

Realita změny klimatu - odlesňování, emise uhlíku - je skutečnou hrozbou pro kakaový ekosystém, životy zemědělců a v konečném důsledku chuť kakaa. Jediným způsobem, jak to překonat, je nechat přírodu dělat to, co dělá po miliony let: prosperovat. Obtížná výzva pro lidstvo, která musí usilovat o omezení svého dopadu, aby mohla příroda vzkvétat. My nabízíme čokoládu světové kvality, která neničí naši planetu, ale pomůže nám ji udržovat životaschopnou pro příští generace.