Čokoláda EQUATEUR 76% 1 kg Cacao Barry
Čokoláda EQUATEUR 76% 1 kg Cacao Barry Čokoláda EQUATEUR 76% 1 kg Cacao Barry

Čokoláda EQUATEUR 76% 1 kg Cacao Barry

Čokoláda Origin je vyráběna pouze z kakaových bobů jedné země nebo oblasti. Díky tomu má výsledná čokoláda mimořádnou chuť a aroma, které vychází z půdy, klimatu a prostředí, ve kterém kakaové boby rostou. Stejně jako u vína se může chuť těchto čokolád s každou sklizní měnit.
Čokoláda je typická svou intenzivní hořkou chutí. Ekvádorské boby propůjčují čokoládě intenzivní ovocné tóny banánů a lékořice.
Čokoláda je vyrobena z kakaových bobů z Ekvádoru odrůdy Arriba nacional a Trinitario.

Čokoláda je ve formě malých tmavých peciček.
Obsah: 1 kg
Obsah kakaových součástí: 76%
Obsah kakaového másla: 44%
Obsah netučných kakaových součástí: 31%

619 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Cacao Barry
Kód: CHD-Q76EQU-E1-U68

Nutriční hodnoty na 100g výrobku:
Energetická hodnota ----------------------------577 kcal/2414 kJ
Protein-----------------------------------------------8,6 g
Sacharidy-------------------------------------------- 24,3 g
Z toho cukry---------------------------------20,6 g
Tuky---------------------------------------------------46 g
Z toho nasycené mastné kyseliny-------27,7 g
Z toho mononenasycené-----------------14,9 g
Z toho polynenasycené--------------------1,3 g
Vláknina---------------------------------------------- 13,7g
Sůl-----------------------------------------------------0,02 g
Složení:
Kakaová hmota Ecuador, cukr, kakaové máslo, přírodní vanilka v prášku

Cacao Barry

Jako bývalý obchodník s kávou a čajem si rodina Barry v roce 1842 stanovila firemní misi tím, že začala cestovat do Afriky, aby vyhledala a sklidila výběr kakaových bobů a aby je přeměnila v nejjemnější kakaové a čokoládové výrobky. Společnost byla zakoupena podnikatelskou rodinou La carré v roce 1923 a byla katapultována na mezinárodní scénu a dále investovala do kakaových plantáží, továren a komunit v Africe a Jižní Americe.

Hlavní cíl společnosti

Realita změny klimatu - odlesňování, emise uhlíku - je skutečnou hrozbou pro kakaový ekosystém, životy zemědělců a v konečném důsledku chuť kakaa. Jediným způsobem, jak to překonat, je nechat přírodu dělat to, co dělá po miliony let: prosperovat. Obtížná výzva pro lidstvo, která musí usilovat o omezení svého dopadu, aby mohla příroda vzkvétat. My nabízíme čokoládu světové kvality, která neničí naši planetu, ale pomůže nám ji udržovat životaschopnou pro příští generace.