Bio Panenský Olivový Olej Citron 100 ml
Kód: LEVOO100Detailní popis produktu
Osvěžující chuť oleje a citronu v každé kapce. Citrony vyzrálé na slunci lisované společně s nejkvalitnějšími olivami Arbequina vytváří zlatozelený jemný olej. Perfektně dochutí saláty, bílé maso nebo mořské plody. Hodí se také jen k namáčení do čerstvého pečiva.
CZ-BIO-002
TIP: Nakapejte trochu oleje na rybu a vychutnejte si příjemnou osvěžující chuť
Složení: Organický Extra virgin olej, čerstvý citron 5%
Spotřebujte do: 24 měsíců
Skladování: chraňte před teplem a světlem
Nutriční hodnoty: (na 100g):
Energie 3.700 kJ/ 900 kcal, Tuk 100g, z toho 17g nasycených mastných kyselin. Obsahuje minimální množství uhlohydrátů, cukrů, bílkovin a solí.
Španělské oleje Azada jsou výjimečné ve své kvalitě, kterou jim dává ruční lisování za studena. Lisování probíhá pouze mechanickými postupy do pár hodin od sběru a používá se olej pouze z prvního lisování. Hustý zelený olej se perfektně hodí k čerstvému pečivu či jako skvělá ingredience do spousty receptů.
Oleje nejvyšší kvality ze Španělska
Díky perfektní péči o olivy Arbequine má tento olivový olej úžásně hustou konzistenci a chuť. Můžete si vybrat ochucený podle toho, co máte nejradši. Nebo také extra panenský, který se hodí kamkoliv, také třeba jen k mlsání s čerstvým pečivem.
Ruční sběr
Každá oliva prodje důkladnou kontrolou. A to díky ručnímu sběru oliv, na kterém si Azada zakládá. Můžete si tak být jisti, že každá oliva byla v tom nejlepším stavu, než byla vylisována společně s například česnekem, bazalkou, chilli či citrony.
Kevin Forssmann - zakladatel značky azada
V roce 2009 začal obdělávat 20 hektarů půdy, pouze za pomocí motyky, španělsky azada. Z tohoto slova také vznikl název této značky. V této době již sice neobdělává půdu jen motykou, ale oleje dělá pořád stejně kvalitní a chutné.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Speciální potraviny a doplňky |
---|---|
Bio kód: | CZ- BIO-002 |
Štítky: | organický olej, olej, olivový olej, virgin olej, olej na vaření, oliváč, vegan olej |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.