Samura HARAKIRI Filetovací nůž 21 cm

Samura filetovací nůž je nepostradatelný a to obzvláště při řezání a zpracování masa a ryb. Skvěle si ale poradí i s vykostěním.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Čepel, která má tvrdost 58 HRC, dokáže odolávat i vysokému zatížení a bude dobře sloužit řadu let. Doporučujeme ruční mytí.  
Abychom šetřili přírodu, není návod k nožům a brouskům tištěn, ale je ke stažení níže – není součástí balení.

Celková délka: 34,2 cm
Délka čepele: 21 cm
Hmotnost: 80  g

Značka: Samura

Kód: snhfn

Dostupnost: Skladem

599 Kč

Návod ke stažení ZDE.

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.