Samura DAMASCUS 67 Startovací sada šéfkuchaře
Samura DAMASCUS 67 Startovací sada šéfkuchaře Samura DAMASCUS 67 Startovací sada šéfkuchaře Samura DAMASCUS 67 Startovací sada šéfkuchaře

Samura DAMASCUS 67 Startovací sada šéfkuchaře

Samura startovací sada šéfkuchaře 2 ze série DAMASCUS 67 se skládá ze tří nepostradatelných nožů každého kuchaře. Jedná se o praktický nůž na ovoce a zeleninu (SD67–0010), univerzální nůž (SD67–0023) pro každodenní použití a všestranný šéfkuchařský nůž (SD67–0085). Série Samura Damascus 67 je známá svým dokonalým japonským minimalismem, díky čemuž je právem nejkrásnější produktovou řadou značky Samura. Nože z této série mají tenkou a velmi ostrou čepel doplněnou ergonomicky tvarovanou oválnou rukojetí. Doporučujeme ruční mytí.
Abychom šetřili přírodu, není návod k nožům a brouskům tištěn, ale je ke stažení níže – není součástí balení.
   

4 999 Kč
Dostupnost: Skladem
Značka: Samura
Kód: snd67sss2

Návod ke stažení ZDE.

Samura DAMASCUS 67 Startovací sada šéfkuchaře 2 obsahuje:

Samura DAMASCUS 67 Nůž na ovoce a zeleninu
Celková délka: 21 cm
Délka čepele: 9,8 cm
Hmotnost: 83 g
 
Samura DAMASCUS 67 Univerzální kuchyňský nůž
Celková délka: 26,5 cm
Délka čepele: 15 cm
Hmotnost: 105 g
 
Samura DAMASCUS 67 Kuchyňský nůž evropský šéfkuchař
Celková délka: 33 cm
Délka čepele: 20,8 cm
Hmotnost: 195 g

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.