Bellersen Quirini Cosima – Fermentace – Recepty na domácí kvašení

Fermentace potravin je starodávná metoda, nejstarší metoda pro uchovávání a výrobu mnoha produktů. Fermentované potraviny jsou zdravé, velmi přínosné, podporují trávení a posilují imunitu. S maličkými pomocníky, jakými jsou kvasinky a bakterie je domácí výroba těchto lahůdek docela jednoduchá. Nechte se inspirovat více než 250 recepty a jejich variantami na různé potraviny i nápoje, které najdete v této knize.

Kód: 978-80-247-5634-9

Dostupnost: Skladem

249 Kč
   

 V poměrně úzké knížce najdete stručně vysvětlené základy, recepty na zeleninu, chleba, sýry, uzeniny, piva, vína, octy, ochucovadla jako je kečup a hořčice ale i na kvašené sojové produkty jako je domácí miso pasta a recepty co s nimi. Také se tam vešly návody na okurky nakládané do octa, nebo klíčení semínek či výrobu ghí.