Servírovací předkrmové prkénko
Milujete tapas? Ty skvělé malé porce jídla původem ze Španělska. V létě, kdy kvůli velkému horku na těžká jídla nemáme ani pomyšlení, jsou právě tapas skvělým řešením, jak zahnat hlad. Sdílet desítky pestrých maličkých chuťovek s vašimi nejbližšími a přáteli bude skvělý zážitek. A toto prkénko ho ještě o něco povýší. Barevné tapas a nejrůznější předkrmy se na něm budou nádherně vyjímat. Prkénko je vyrobené z exotického a velmi pevného akáciového dřeva, takže když se o něj budete hezky starat, dlouho vám vydrží.
Rozměry:
Velikost: 14 x 60 cm, výška 1,5 cm
Materiál: akáciové dřevo (vzhledem k tomu, že každý kousek je unikátní, barva se může lehce měnit)
Výrobce doporučuje pouze ruční mytí.
Prkénko můžete udržovat tím, že ho občas potřete rostlinným olejem. Bude vám tak dělat radost dlouhou dobu.
Příběh Nicolase Vahé
Narodil se v Amiens v severní části Francie. Vyučil se jako kuchař a cukrář v restuaraci Pic ve Valence, což je 3hvězdičková michelinská restaurace. Později se vyškolil u Daniela Girauda - což je jeden z nejlepších ve svém oboru - a stal se chocolatierem. V roce 2000 přišel do Dánska a začal pracovat jako cukrář ve Falsled Kro na poloostrově Fyn, kde strávil další tři roky. Pak se stal cukrářem ve Fakkelgårdenu v jižním Jutsku.
Práce, která dává smysl
Své pracovní a životní zkušenosti zúročil v roce 2007, kda založil svou vlastní značku. Vyrábí a prodává nejen špičkové potraviny, ale také výrobky, které na trhu chybějí nebo nejsou k dostání v takové kvalitě, kterou by si Nicolas Vahe představoval. Úzce spolupracuje s výrobci surovin ve Francii a Itálii, což zajišťuje konzistentní vysokou kvalitu a dobrý vkus.