Samura MO–V Vidlička na maso 16,5 cm

Samura MO–V Vidlička na maso s délkou čepele 16,5 cm je skvělým pomocníkem při držení horkých potravin. Obzvláště vhod přijde zejména při řezání a servírování. Zatímco polymerová rukojeť s kovovou podpěrou skvěle sedí v ruce a umožňuje snadnou práci s vidličkou, dva dlouhé tenké hroty jsou vyrobeny z jednovrstvé oceli molybden–vanadium. Díky perfektní ostrosti snadnou proniknout hluboko do masa, ať už se jedná o zvěřinu či drůbež. Doporučujeme ruční mytí.  

Celková délka: 29,5 cm
Délka vidlic: 16,5 cm
Hmotnost: 161  g

Značka: Samura

Kód: snmvvm

Dostupnost: Skladem

699 Kč

Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská oceli, která je kalena na 58 - 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky. Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity. 

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti. Nože jsou vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli.

Čepele mají japonský tvar a jemné zúžení ze špičky, díky čemuž disponují fantastickým řezným výkonem. Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů. 

Nože Samura si v několika málo uplynulých letech doslova "prořezaly" díru do světa a staly se na desítkách trhů synonymem nejlepší volby v poměru ceny a výkonu mezi moderními kuchyňskými noži. Nože Samura lze pořizovat samostatně, v předem připravených sadách nebo je libovolně kombinovat.