Rose Carrarini – How to Boil an Egg

Sbírka jednoduchých a výživných způsobů jak vařit a jíst vejce od stále populárnější Rose Carrarini. Rose Carranini je spolu se svým manželem majitelkou menší, ale proslulé anglo – francouzské restaurace Rose Bakery, kterou naleznete poblíž známého pařížského nádraží Gare du Nord. Tato kniha obsahuje všechny základní recepty vaření vajec, jako je vařené, sázené, míchaná a smažená vejce, stejně jako recepty na populární palačinky, pudinky, francouzské tousty, quiche, zapékané brambory, polévky či saláty. Pro své recepty volí vždy ty nejčerstvější a nejkvalitnější suroviny, které pařížské trhy nabízejí.

Knihu nabízíme v originálním anglickém jazyce.
Pevná vazba – 136 stran, 39 ilustrací

Kód: 9780714862415

Dostupnost: Není skladem

899 Kč

Rose Carrarini spolu se svým manželem Jeanem -Charlesem otevřela svou malou anglo - francouzskou restaurace Rose Bakery v Paříži roku 2002. Ve své restauraci upřednostňuje kvalitu před kvantitou, její pokrmy jsou zdravé, čerstvé a jednoduché. Její životní filozofie a láska ke kvalitním potravinám se ukázala být tou nejlepší cestou, Rose v současné době provozuje pobočky Rose Bakery  v Londýně, Paříži, Tokiu, Soulu a Tel Avivu.