Plátková želatina

Balení obsahuje 12 plátků kvalitní tradiční želatiny. Jeden plátek 1,7 g.
Želatina se hodí na přípravu slaných i sladkých pokrmů. Různých krémů, náplní, pěn. Mnoho receptů francouzské kuchyně používá tuto plátkovou želatinu.

Hmotnost: 20g

Dostupnost: Skladem

59 Kč

Postup přípravy:

Potřebné množství želatiny namočte na 5 minut do studené vody. Vodu slijte a želatinu důkladně vyždímejte. Dáte-li ji následně do teplých omáček, velmi rychle se rozpustí. Chcete-li ji použít do studených krémů, po vyždímání ji s trochou teplé tekutiny důkladně míchejte, dokud se nerozpustí. Můžete použít mikrovlnku. Jen si dejte pozor, nesmí se přehřát, nesmí projít varem, znehodnotila by se. Následně ji za stálého míchání zapracujte do krémů, šlehačky, ... Následně odložte do chladu na 2 - 3 hodiny.

Skladujte při pokojové teplotě a vlhkosti nižší než 55 %.