Forma na pralinky „Louis Tanuhadi“
Profesionální formy na pralinky vyrobené ze 100 %ně panenského polykarbonátu. Dovážíme je od těch nejpovolanějších, belgických Chocolate World. Mají 30ti letou tradici a vyrábějí formy pro světové cukrářské a čokolatérské špičky na světě. Jsou nerozbitné, nesčetněkrát použitelné a hotové pralinky z nich vyklopíte velmi snadno.
Vybrali jsme pro Vás spoustu krásných tvarů a designů, a tak věříme, že Vaše vášeň nebude nijak omezena, jak říkají v Chocolate World. Najdete u nás od klasických tvarů, přes designy navržené těmi nejlepšími světovými čokolatiery.
Velikost pralinky: 10 g (21 ks pralinek z jedné formy)
Rozměr pralinky: Ø 31 x 21,5 mm
Rozměr formy: 275 x 135 x 24 mm
Podrobný popis péče a údržby obdržíte spolu s formou.
Po více jak 30 let drží Belgie se společností Chocolate World prvenství v nejrozsáhlejší produkci těch nejkvalitnějších výrobků. Jak vedení společnosti samo tvrdí, díky opoře velkého týmu opravdu precizních a šikovných Belgičanů, se společnosti podařilo stát se celosvětovým lídrem na trhu ve výrobě polykarbonátových forem na čokoládu.
Chocolate World nabízí se skromností, ale i pýchou, ve svém domovském showroomu v Antverpách, tu největší kolekci forem na světě. Nesčetný sortiment témat v mnoha velikostech a gramážích je zde přeměněn do polykarbonátových čokoládových forem.
Všechny tyto variace, od těch úplně tradičních až po absolutně moderní, jsou vytvořeny s myšlenkou a přáním, aby si každý užil naplno svou vášeň pro čokoládu a práci s ní.
Ve sloganu "We design your Chocolate", cítí velkou poctu pro jejich tým a designery, že Vás mohou doprovázet na každém kroku vaší cesty, při hledání té nejvyšší kvality. A věří, že při tomto dobrodružství neztratíte svou osobitou esenci, protože si myslí, že ta je tím nejdůležitějším prvkem na cestě k úspěchu.
PRO VELKOOBCHODNÍ ZÁJEM NÁS NEVÁHEJTE KONTAKTOVAT. JSME HRDÍ, ŽE MŮŽEME REPREZENTOVAT CHOCOLATE WORLD A ŽE NÁM TATO SPOLUPRÁCE BYLA NABÍDNUTA.
Rádi bychom Vám představili několik předních čokolatierů společnosti Chocolate World. Tito vybraní cukráři tvoří s obrovskou vášní a velkým nutkáním stále inovovat jejich „čokoládový svět“. Nás velice zaujaly atypické designy s jejich „podpisem‟. Mezi vyvolené patří například indonésan Louis Tanuhadi. Začal se učit již od svého otce, který byl pekařem. Opravdovou lásku k čokoládě získal prací v Konditorei v německém Hannoveru. Dále se na zkušenou vydal do Paříže. Získal několik ocenění a napsal knihu o čokoládě. Ta se stala velkou inspirací pro Indonésii. Nyní funguje jako developer pro společnost Tulip Chocolate v Asii a Tichomoří. Zároveň je poradcem pro indonéskou vládu v rámci čokoládového a kakaového vývoje v Indonésii.