Mycryo kakaové máslo 600 g Callebaut

Objevte nové máslo na smažení pro čistou a přírodní chuť. Mycryo nabízí smažení bez cholesterolu, nižší obsah kalorií, méně tuku potřebného ke smažení.
100 % kakaové máslo v extrudované práškové podobě, tedy 100 % rostlinný tuk.
Také toto máslo nabízí nový a skvělý zjednodušený postup temperování čokolády.
A třetí, o nic méně významnou funkcí je ztužování.

Značka: Callebaut

Dostupnost: Skladem

689 Kč

Složení: Kakaové máslo
Alergeny: neobsahuje


Objevte nový způsob připravování masa, ryb a zeleniny. Mycryo® je čisté kakaové máslo v suché, práškové podobě, ideální na pečení. Nenabízí profesionálním kuchařům nic jiného než výhody! Mycryo® vyzdvihuje přirozenou chuť přísad, dokonce i těch nejjemnějších, a nepřekrývá chutě jako jiné tuky na smažení. Jednoduše posypte syrové nebo lehce blanšírované ingredience máslem Mycryo® a smažte je na horké, suché pánvi bez přidání dalšího tuku. Máslo Mycryo® vám umožní pracovat rychle, efektivně a hygienicky! Tento 100% rostlinný tuk vám také nabízí všechny zdravotní výhody kakaových bobů: žádný cholesterol, nižší obsah kalorií, méně tuku potřebného ke smažení…

Temperování čokolády.
Přesný návod a postup naleznete na obalu. 

Použití Mykrya na ztužení je skvělá a zdravá metoda, jak zahustit krémy a jiné náplňě. Používá se tam, kde byste použili želatinu.

Firma Callebaut je největším světovým zpracovatelem kakaových bobů. V továrnách Callebautu se po celém světě zpracovává asi čtvrtina celosvětové produkce.

Výborná chuť a vysoká kvalita výrobků Callebaut je dána tradičním přístupem firmy Callebaut - výroba z nejkvalitnějších surovin, dokonale zvládnuté výrobní procesy, nejmodernější výrobní technologie, důsledná kontrola a samozřejmě obrovská tradice.

Fotíte na Instagram? Oficiálním profilem je @kitchenettehome, hashtagovat můžete pomocí #kitchenettehome a uvedením se připojíte do galerie nebo třeba pochlubíte nákupem. Budeme se těšit!