Doprava zdarma při nákupu nad 2 500 Kč / € 100

Mandle v bílé čokoládě 190 g

Kód: 104950552
Akce
Značka: Nicolas Vahé
349 Kč –30 %
Mandle v bílé čokoládě 190 g
349 Kč –30 % 244 Kč
Skladem
Hledáte tu pravou velikonoční pochoutku? Mandle v bílé čokoládě od Nicolas Vahé vás přenesou přímo do cukrářského nebe. Krásný dárek pro přátele, vaše milé nebo pro vás samotné. Skvěle se hodí k dobrému šálku kávy nebo čaje.

Objem: 190 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Složení: 69% bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, emulgátor (sójový lecitiny), přírodní vanilkové aroma), 23% mandle, 5% kukuřičné lupínky (kukuřice cukrová, cukr, sůl, ječný slad, emulgátor ( sójový lecitin)), 2% hořká čokoláda (cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin), přírodní vanilkové aroma), glukózový sirup, cukr, zahušťovadlo (arabská guma), leštící látka (šelak), kokosový olej. Hořká čokoláda: kakaová sušina minimálně 50 %.
 

Nicolas Vahé

Narodil se v Amiens v severní části Francie. Vyučil se jako kuchař a cukrář v restuaraci Pic ve Valence, což je 3hvězdičková michelinská restaurace. Později se vyškolil u Daniela Girauda - což je jeden z nejlepších ve svém oboru - a stal se chocolatierem. V roce 2000 přišel do Dánska a začal pracovat jako cukrář ve Falsled Kro na poloostrově Fyn, kde strávil další tři roky. Pak se stal cukrářem ve Fakkelgårdenu v jižním Jutsku. 

Práce, která dává smysl

Své pracovní a životní zkušenosti zúročil v roce 2007, kda založil svou vlastní značku. Vyrábí a prodává nejen špičkové potraviny, ale také výrobky, které na trhu chybějí nebo nejsou k dostání v takové kvalitě, kterou by si Nicolas Vahe představoval. Úzce spolupracuje s výrobci surovin ve Francii a Itálii, což zajišťuje konzistentní vysokou kvalitu a dobrý vkus.

Doplňkové parametry

Kategorie: Speciální potraviny a doplňky
Štítky: vaření, Nicolas Vahé, mandle, velikonoce, house doctor, čokoláda, sladkosti, pochutiny, Mandle v bílé čokoládě

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: