Culina Europe

Culina Europe

Kniha plná kulinářských výtvorů pocházejících z Rakouska, Itálie, Španělska, Portugalska, Řecka, Francie, zemí Beneluxu, Švýcarska, Velké Británie, Skandinávie a Německa od světových šéfkuchařů. Něco pro každý vkus a každou příležitost. Recepty obsahují kromě surovin také podrobný návod a fotografie každého kroku, takže knihu může používat i úplný začátečník. Zároveň mnoho cukrářů přispělo k této knize svými skvosty. Zahrnuje výběr vynikajících studených a teplých předkrmů, hlavní jídla připravená z ryb a mořských plodů, masa, zvěřiny, drůbeže a jejich variace, stejně jako sofistikované dezerty a moučníky. André Jaeger, Alfonso Laccarino, Michel Bourdin, Dieter Kaufmann, Léa Linster a další dodali předkrmy a hlavní jídla. Dezerty a pečivo doplnili Maurice Bernachon, Flavio Perbellini, Francisco Torreblanca a jejich kolegové.

Knihu nabízíme v originálním anglickém jazyce.
Pevná vazba – 608 stran

Kód: 9783848003341